GündemKırıkkaleManşetSiyasetYahşihan

Sungur ve Bağrıaçık vekilleri ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

 

BAŞARILAR DİLİYORUZ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık belediye Meclis Üyeleri ve bazı köy muhtarları ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir’i makamlarında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

 

HER ZAMAN TAKİPÇİSİ VE DESTEKÇİSİYİZ

Ziyaretlerden duyduk memnuniyeti dile getiren Milletvekilleri, “Kırıkkale halkıyla her zaman iç içe olmaya devam ettiklerini. Belediyelerde yaşanan sıkıntıları her zaman takipçisi ve destekçisiyiz. Biz burada Kırıkkale genelinde verilen 105 bin oyun hakkını vereceğiz.  Gerekli çalışmaları yapıyoruz bizleri burada ziyaret eden belediye başkanları  ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu