Manşet

GÖREVDEN ALINDIĞINI HABER71’DEN ÖĞRENDİ

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde Çiğdem Açıkyıldız Kazel dönemi sona erdi. Kazel’in görevden alındığı, yerine Kayhan Canal’ın getirildiği öğrenildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde Çiğdem Açıkyıldız Kazel dönemi sona erdi. Kazel’in görevden alındığı, yerine Kayhan Canal’ın getirildiği öğrenildi.

Görev değişikliğinin ardından dikkat çeken bir ayrıntı da ortaya çıktı.Edinilen bilgilere göre Kazel, görevden alındığını Haber71’in yayımladığı haberden öğrendi.

Kırıkkale’de görev değişikliğinin duyulmasıyla birlikte, Kazel döneminde daha önce gündeme gelen bazı ifadeler ve kulisler de yeniden konuşulmaya başlandı.

“BENİ ALSINLAR” SÖZÜ YENİDEN GÜNDEMDE

Kazel hakkında daha önce gündeme gelen “Beni alsınlar, çok önemli değil” şeklindeki iddia, görev değişikliğinin ardından yeniden hatırlandı.

Aradan geçen sürenin ardından görev değişikliğinin gerçekleşmesi, bu söz üzerinden esprili yorumların yapılmasına da neden oldu.

“Beni alsınlar” denildi, sonunda aldılar.

Üstelik işin dikkat çeken tarafı, Kazel’in görev değişikliğini Haber71’in haberinden öğrendiğinin öne sürülmesi oldu.

KAZEL DÖNEMİ SONA ERDİ

Yaklaşık iki yıldır Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevini yürüten Çiğdem Açıkyıldız Kazel’in dönemi böylece sona erdi.

Görevi Kayhan Canal’ın devralmasıyla birlikte kurumda yeni bir dönem başladı.

Kamuoyunun gündeminde ise görev değişikliğinin kendisi kadar, “Kazel görevden alındığını gerçekten Haber71’den mi öğrendi?” sorusu da yerini aldı.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x