Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ağır bilanço 3 ölü 19 yaralı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizde aşırı sis ve buzlanma kazaları da beraberinde getirdi. Kırıkkale Kayseri karayolunda sisten ve buzlanmadan dolayı üç kaza meydana gelirken, kazaların bilançosu ağır oldu. Kazalarda 3 kişi öldü, 19 kişi yaralandı.

 

SİS VE BUZLANMA

Sabahın erken saatlerinde Kırıkkale Kayseri karayoluna düşen sis ve soğuk havalardan kaynaklanan buzlanma kazaları da beraberinde getirdi. Sisten dolayı görüş mesafesinin 10 metreye kadar düşmesi sürücülere sıkıntılı anlar yaşatırken, buzlanmayı fark edemeyen sürücüler, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kırıkkale Kayseri karayolunda meydana gelen üç ayrı kazada 3 kişi ölürken, 19 kişi de yaralandı. Kazalarda en ağır bilanço ise yolcu otobüsünün devrilmesi ile meydana geldi. Yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 2 kişi ölürken, 15 yolcu yaralandı. Bir diğer kazada ise zift yüklü tankerin devrilmesi ile meydana geldi. Tankerde bulunan bir kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, şoför ağır yaralandı. Üçüncü kaza ise kamyonun devrilmesi sonucu, kamyonda bulunan iki kişi yaralandı.

 

—————————————————-

İki kazada; 3 ölü, 17 yaralı

Kırıkkale Kayseri karayolunda sis ve buzlanma nedeniyle meydana gelen iki trafik kazasında 3 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.

 

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Alınan bilgiye göre ilk kaza, Kırıkkale-Kayseri karayolunun 36. kilometresinde İstanbul’dan Malatya’ya giden Güzel Kayaş idaresindeki 34 YA 8088 plakalı yolcu otobüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yolculardan Hamit Gürbüz ile Naci Deniz (55) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Kayaş ile 15 yolcu, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

 

TRAFİĞE KAPANDI

İkinci kaza ise; Mehmet Yaşar Akkuş yönetimindeki 34 TM 925 plakalı zift yüklü tanker ise Kırıkkale-Kayseri karayolunun 35. kilometresinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Tankerde bulunan Bahattin Kaya (50) olay yerinde yaşamını yitirdi. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan sürücü Akkuş’un ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle Kırıkkale-Kayseri karayolu bir sürü trafiğe kapatıldı. Her iki kazanın da aşırı sis ve buzlanma dolayısıyla meydana geldiği değerlendiriliyor.

 

—————————————————-

Kırıkkale-Kayseri karayolu Keskin Meslek Yüksek Okulu Kavşağı’nda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

 

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale-Kayseri karayolu Keskin Meslek Yüksek Okulu Kavşağı’nda Hacı Kıyak (44) idaresindeki 38 AC 019 plakalı kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, sürücü Kıyak ile kamyonda bulunan Bayram Kınacı (34) yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu