Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSpor

Sayokan Topluluğu Kemer Kuşanma Töreni

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Kırıkkale üniversitesi Sayokan Topluluğu2015-2016 Eğitim Öğretim yılı güz dönemi Kemer Kuşanma Törenini Kapalı Spor Salonunda yaptı.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Bir üst sekmene geçmenin sevincini ve gururunu yaşayan Sayokan Topluluğu üyeleri kemer töreni sonrasında yaptıkları gösteri ile göz doldururken, Aybar Sedat Bozlak törende yaptığı konuşmada 4 yıl önce kurulan Kırıkkale Üniversitesi Sayokan Topluluğu’na her türlü desteği sağlayan Topluluk Koordinatör hocası Mahir Sofuoğlu’na,  Sayokan Topluluğu adına teşekkürlerini iletti. Kemer, Gösteri ve Sertifika töreninden sonrasında kurulumundan bu güne kadar Antrenmanlara iştirakinin yanında, desteklerini esirgemediği için Tuyun Ömer Yasin Öksüz’e Sayokan Onur Belgesi takdim edildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören son buldu. Kırıkkale Üniversitesi Sayokan Topluluğu tarafından yürütülen Sayokan çalışmalar 2015-2016 yılı bahar döneminde devam edecek.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu