Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Karate il birincileri belli oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Anadolu Öğretmen Lisesi 11B sınıfı öğrencisi Elif Nur Güneş Liseler arası kızlar Karete Şampiyonasında Kata’da il ikincisi Kumite’de il birincisi oldu.
 
GURUR DUYDUM
2015-2016 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Karate Salonunda düzenlenen Okullar arası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Karate il birinciliği müsabakaları sona erdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sportif Eğitim Uzmanı Ümit Uçankuş yaptığı konuşmada; “İlimizde Karate branşına olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Burada dereceye giren sporcular Okul Sporları Gurup müsabakalarına katılma hakkı kazandı. Gurup müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edecekleri inancındayım diyerek, guruplara katılma hakkı kazanan sporculara başarılar diledi. Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ederim” dedi. Kırıkkale Anadolu Öğretmen ( Osmangazi) Lisesi Okul Müdürü Mehmet Yeşilyurt okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Buket İşbilir Balcı’ya ve birinci olan öğrencisine teşekkür ederek hem derslerinde hem de değişik sportif faaliyetlerindeki başarılarından dolayı okulun tüm öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu