GündemManşet

4 gün boyunca hamsi şöleni

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi’nin destek verdiği ve Ankara Rizeliler Derneği tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek Hamsi Şöleni ile 4 gün süreyle yaklaşık 3 ton ekmek arası hamsiyi vatandaşlara ücretsiz dağıtacak.

 

ÜCRETSİZ OLACAK

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’nda 4 gün sürecek hamsi şöleni saat 14.00’de başlayacak ve bu amaçla çadır kurulacak. Açılışı yapılacak hamsi şölenine tüm Kırıkkalelilerin davetli olduğu belirtildi. Hamsi şöleninde yaklaşık 3 ton hamsi yağda kızartılıp, ekmek arası ile vatandaşlara dağıtılacak. Ankara Rizeliler Derneği Başkanı İdris Kansızoğlu yaptığı açıklamada, “Rize’mizi bu kez Kırıkkale’de tanıtıyoruz. Karadeniz’in hamsi kızartması, hamsi mıhlaması, karalahanası, mısır ekmeği, Laz böreği ve çayını tanıtıyoruz. Tüm Kırıkkale halkını hamsi şölenimize bekliyoruz. Cumhuriyet Meydanı’na kurulacak çadırda kızartılacak hamsiler, 4 gün boyunca vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x