Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yardım kuruluşları bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de kamu ve özele bağlı yardım kuruluşlarının temsilcileri, Vali Yardımcısı Ayhan Özkan başkanlığında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

 

İNSİYATİF GEREKTİREN İŞLER

Toplantıda inisiyatif ve motivasyon konularına değinen Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, “Çok hızlı bir değişim süreci yaşıyoruz. Bugün öğrendiğimiz bilgiyi yarına kullanma imkanımız yok. Bugün ki bilgi çağında bilgilerimizi sürekli güncellemeliyiz, yapmamız gereken bu. Mesleğinizle ilgili her şeyi bilirseniz görevinizi de hakkıyla yapar hale gelirsiniz. Donanıma sahip olmadığınız müddetçe yaptığınız işe de liderlik yapamıyorsunuz. Sizler yaptığınız işler liderlik ve inisiyatif gerektiren işler. O nedenle çok detaylı donanıma sahip olmak zorundasınız”

 

LİDERLİK YAPMAK ZORUNDASINIZ

Özkan, “Liderlik yapmak zorundasınız, liderlik yapmak zorundasınız, inisiyatif üstlenmek zorundasınız. İşinizi yaparken sadece amirlerinizin talimatıyla değil kendi bakış açısınız ve inisiyatifinizle de işinize sahip çıkmak zorundasınız. Yaptığınız işin kutsal olduğunu her zaman söylüyoruz. Fakirlere, muhtaçlara, gariplere, engellilere ulaştığınızı düşünüyoruz. Çok önemli ve kutsal işler. O zaman bunların inisiyatifiniz dahilinde yönetilmesi ve sahiplenilmesi gerekiyor. En başta da çok sevilmesi gerekiyor. Bu sevilmeden yapılacak cinsten bir iş değil”

 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR

İşini çok sevdiğini ve alanda çalıştıklarını belirten Özkan, “Alanda gördüğüm eksiklikleri paylaşmak için sizlerle buradayım. Sizlerin yaptığı işte iletişim çok önemli. Zaman zaman yapılan çalışmalarda amirlerle çatışmaların yaşandığını gözlemliyoruz. Bu çatışmalar tabii ki vatandaşa yansıyor. İletişim bozukluğu motivasyonu da bozuyor. Bu işte en çok motivasyona ihtiyacımız var. Bu tür çatışmalara mahal vermeyelim. Yaptığınız işin diğer güzel yanı da hayır işi yapıyorsunuz aynı zamanda. Çok önemli çalışmalar yapıyorsunuz. Fakat attığınız taşın ürküttüğünüz kurbağaya değmesi lazım” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x