Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

PKK’lı iki öğretmen ihraç edildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSMAİL ÇETİN, PKK SEMPATİZANI ÖĞRETMENLER HAKKINDA SORULAN SORUYA CEVAP VERDİ

OHAL kapsamında Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PYD) ve PKK’ya karşı yapılan operasyonlar ve araştırmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Kırıkkale’de iki öğretmeni ihraç etti.

SORUŞTURMA DEVAM EDERKEN ATANMIŞ

15 Temmuz darbe girişimi ile birlikte devletin FETÖ/PYD ve PKK’ya yönelik yaptığı araştırmalar ve operasyonlar sonucunda resmi gazetede kamudan ihraç edilen ve görevi iade edilenlerin listelerin yayımlamaya devam ediyor. OHAL kapsamında yapılan araştırmalar ve operasyonlar neticesinde PKK sempatizanlığı yapan öğretmenler de ihraç edilmeye devam derken, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, ilimizde PKK sempatizanlığı yapan kaç öğretmenin ihraç edildiği yönünde sorulan soruya cevap verdi. İlimizde iki öğretmenin PKK sempatizanlığından ihraç edildiğini söyleyen Müdür Çetin, bir öğretmenin soruşturması devam ederken ilimize atamasının yapıldığını ve atamasından 20 gün sonra ise ihraç yazısının geldiğini söyledi.

HABER: BURAK CAN

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x