Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Bayram öncesi bayram yaşattı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP MİLLETVEKİLİ HALİL ÖZTÜRK 4 ENGELLİYE AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİ

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk Kurban Bayramı öncesinde 4 engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye ederek engellilere ve ailelerine bayram öncesi bayram yaşattı. Engelsiz Kafe’de engellilere akülü araçlarını teslim eden Milletvekili Öztürk, “Kırıkkale’deki bütün engelleri birlikte aşacağız” diye konuştu.

 

ENGELLİ ARAÇLARI TESLİM EDİLDİ

Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneğini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, örnek bir çalışmaya imza atarak akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı olan 4 engellinin engelini ortadan kaldırdı. Milletvekili Öztürk’ün temin ettiği 4 engelli aracı Engelsiz Kafe’de engellilere teslim edildi. Engellilerden Hakkı Kökver, Tuğrul Çetinkaya ve Aydın Elri’ye akülü tekerlekli sandalyelerini teslim eden Milletvekili Öztürk araçları teslimi anında duygulu anlar yaşadı. Kendi annesinin de bir bedensel engelli olduğunu hatırlatan Milletvekili Öztürk, dolayısıyla aileden birisi olduğunu söyledi.  Engelli aracının bir tanesinin ise bir engelli gaziye hediye edildiği belirtildi.

 

ENGELLERİ BERABER AŞACAĞIZ

Milletvekili Öztürk “Ben daha önce Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneğimize ziyaret etmiştim. Bu ziyaretimizde engellileri beraber aşacağımızı söylemiştik. Biz siyaseti hizmet için yapıldığını benimseyen bir anlayışa sahibiz. Bizim için halka hizmet hakka hizmettir. Ben orada da söylemiştim benim annem de bir bedensel engelli. Dolayısıyla biz aileden birisiyiz. İmkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün 4-5 engelli aracı olsun, yarın başka bir alanda olsun, biz Kırıkkale’deki bütün hemşerilerimizin ihtiyaçları neyse onu çözmek için gayret göstereceğiz. Bize siyasetin vermiş olduğu güç neyse onu sonuna kadar yapacağız. İnşallah bundan sonra da Kırıkkale’deki bütün engelleri birlikte aşacağız. Belki buradaki engellilerimiz bugün engelli olabilir ama burada bulunan herkeste bir engelli adayıdır” ifadesini kullandı.

 

KIRIKKALE TARİHİNDE BİR İLK

Milletvekili Öztürk’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı M. Emin Erkoç’da yaptığı konuşmasında “Sayın Milletvekilimiz Kırıkkale tarihinde belki de bir ilki gerçekleştirdi. Bizim talebimiz olmadan kendisi destek olmak istedi. Milletvekili seçimlerinin ardından da ilk STK toplantısını da biz engellilerle yaptı. Bizden görüş almışlardı. Bizde acil kodda 4 tane akülü araç ihtiyacımız olduğunu ilettik. Allah razı olsun bu talebi 3 gün gibi kısa bir sürede yerine getirdi. 4 engellimize bayram öncesi bayram yaşatan Milletvekilimiz Halil Öztürk’e teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x