ManşetSpor

8’inci bahar turnuvası başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şubesi tarafından düzenlenen 8’inci Geleneksel Sağlık Çalışanları Bahar Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. 8 takımın yer aldığı turnuvada, amaç kurumlar arasında kaynaşma sağlamak.

 

ŞÖLEN HAVASINDA

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Geleneksel Sağlık Çalışanları Bahar Halı Saha Futbol Turnuvası 8 takımın katılımı ile başladı. 5 Mayıs’ta sona erecek olan turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Şuayip Keskin, “Tüm Sağlık kurumlarımızdaki sağlık çalışanlarından oluşan 8 takım katıldı. Amacımız bu vesile ile Kırıkkale’deki farklı farklı sağlık kurumlarında çalışan sağlık çalışanlarını kaynaştırmak ve yaklaşık bir stres atmak. Turnuvamız her yıl şölen havasında geçiyor gerek takımlarımız gerekse takımlarımızı desteklemeye ve izlemeye gelen sağlık çalışanı için güzel bir etkinlik oluyor. Sendika ayrımı yapmadan şu sendika bu sendika üyesi diye ayırmadan tüm sağlık çalışanı katılım sağlıyor, buda bizi mutlu ediyor” dedi.

 

TAKIMLAR

İl Sağlık Müdürlüğü

112 Acil

Yüksek İhtisas Radyoloji

Agız Diş Sağlığı Merkezi

Halk Sağlık Müdürlüğü

Halk Sağlık Müdürlüğü Seval

Tıp Fakültesi Radyoloji

Diş Fakültesi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x