Manşet

Ahmet Önal’dan Sürücü Adaylarına Müjde!

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Osmangazi Mahallesi'nde sürücü kurslarının direksiyon eğitimleri ve uygulama sınavlarının gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulundu. Bölgede uzun süredir hissedilen önemli bir ihtiyaca çözüm olacak sosyal tesis projesini açıklayan Önal, sürücü adayları, kurs eğitmenleri ve sınav görevlileri için modern bir bekleme alanı inşa edeceklerini duyurdu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Osmangazi Mahallesi’nde sürücü kurslarının direksiyon eğitimleri ve uygulama sınavlarının gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulundu. Bölgede uzun süredir hissedilen önemli bir ihtiyaca çözüm olacak sosyal tesis projesini açıklayan Önal, sürücü adayları, kurs eğitmenleri ve sınav görevlileri için modern bir bekleme alanı inşa edeceklerini duyurdu.

İhtiyaçlar Yerinde Tespit Edildi

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak projeleri sahada yaptığı incelemelerle hayata geçirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Ahmet Önal, Belediye Başkan Yardımcısı Eda Gökçe Toprak ve Sürücü Kursları Dernek Başkanı Ömer Ayçiçek ile birlikte Osmangazi Mahallesi’ndeki sürücü eğitim sahasında incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında sürücü adayları, eğitmenler ve sınav görevlilerinin yaşadığı fiziki eksiklikler yerinde değerlendirilirken, bölgenin ihtiyaçlarına yönelik çözüm planı oluşturuldu.

Ahmet Önal'dan Sürücü Adaylarına Müjde! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ahmet Önal’dan Sürücü Adaylarına Müjde! – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Bekleme Alanı, Mescit ve Tuvalet Yapılacak

İncelemelerin ardından projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Önal, alana modern bir sosyal tesis kazandıracaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:”Sürücü adaylarımız için daha düzenli ve konforlu bir eğitim ortamı oluşturuyoruz. Osmangazi Mahallemizde sürücü kurslarının direksiyon eğitimleri ve uygulamaa sınavlarının yapıldığı alanda incelemelerde bulunduk. Başkan Yardımcımız Eda Gökçe Toprak ve Sürücü Kursları Dernek Başkanımız Ömer Ayçiçek ile birlikte bölgede uzun süredir hissedilen önemli bir ihtiyacı yerinde değerlendirdik. Belediyemiz tarafından yapılacak yeni tesisle sürücü adaylarımızın, kurs eğitmenlerimizin ve sınav görevlilerimizin kullanabileceği oturma alanı, mescit ve tuvaletin yer aldığı modern bir bekleme alanını şehrimize kazandıracağız.”

“Hayatı Kolaylaştıracak Projeleri Sürdüreceğiz”

Kırıkkale’nin ihtiyaçlarını sahada belirlediklerini ifade eden Başkan Önal, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak yatırımları kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

Belediye tarafından yapılacak sosyal tesisin, özellikle yazın sıcak hava, kışın ise olumsuz hava koşullarından korunmayı sağlayacak şekilde işlevsel bir mimariyle inşa edileceği belirtildi.

Çalışmalar Kısa Sürede Başlayacak

Kırıkkale Belediyesi tarafından yürütülecek proje kapsamında yapım çalışmalarının kısa süre içerisinde başlaması planlanıyor. Tamamlanmasının ardından tesis; sürücü adayları, kurs eğitmenleri ve uygulama sınavlarında görev alan komisyon üyelerine daha konforlu ve düzenli bir hizmet ortamı sunacak.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x