Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşet

9 Şirkete Kayyım Atandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TMSF tarafından önceki gün Kırıkkale’de faaliyet gösteren 9 şirkete Kayyım atandı.

YETKİ KAYYIMDA

TMSF’den alınan bilgilere göre Kırıkkale’de faaliyet gösteren 9 şirkete el konuldu. El konulan Şirketlerin Kırıkkale’de en bilinen ve en büyük firmalar olması dikkat çekti. FETÖ soruşturmaları kapsamında adı geçen, tutuklu bulunan ve denetimli serbestlikle tutuksuz yargılanan şüpheli ve sanıkların şirketlerine Kayyım atandı. İşler Pastaneleri, Kandemirler AVM, Bayram Coşkun’a ait muhasebe bürosuna, Ekrem Gök’e ait mağazalara, Ali Yıldız’a ait işletmelere, Sümer Saatçiliğe, Kamberoğlulları’na ve Yörükoğlu Otomotive atanan Kayyımlar firmalara giderek yetkilerin kendilerinde olduğunu bildirdi.

TEDBİR AMAÇLI

Yargılamaları devam eden FETÖ şüpheli ve sanıklarına ait şirketlere kayyım atanması el konuldu söylentilerini ortaya çıkartırken, Haber 71 olarak ulaştığımız bilgilere göre Kayyım atamalarının tedbir amaçlı olduğu öğrenildi. Aldığımız bilgilere göre FETÖ şüpheli ve Sanıklarının şirketleri mahkeme süreçlerinin bitimine kadar TMSF tarafından kontrol edilecek ve yapılan yargılamaların sonucuna göre el koyma veya tekrar teslim etme işlemleri uygulanacak. Cezaevinde yatmayan kişilerinde şirketlerine Kayyım atandığı gözlenirken, TMSF tarafından Kırıkkale’ye yönelik yeni bir çalışma yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x