Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Farmasi günümüzün lider markaları arasında yer alıyor

Farmasi kozmetik dünyası an yeni bir çığır açan ve son derece sağlıklı ürünleri hayata geçirmeyi Başaran önemli markalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. %100 yerli sermaye ile kurulmuş olan Farmasi artık hem Türk dünyasına hem de müslüman dünyasını helal olması şaibeli olan ürünlerden uzak tutuyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Farmasi günümüzün lider markaları arasında yer alıyor

Farmasi kozmetik dünyası an yeni bir çığır açan ve son derece sağlıklı ürünleri hayata geçirmeyi Başaran önemli markalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. %100 yerli sermaye ile kurulmuş olan Farmasi artık hem Türk dünyasına hem de müslüman dünyasını helal olması şaibeli olan ürünlerden uzak tutuyor. En güvenilir ve en kaliteli malzemelerle makyaj ürünleri takviye edici gıdalar deterjanlar ve daha birçok ürünü güvenilir bir biçimde tüketicilerle buluşturuyor. Farmasi günümüzde 125 ülkeye kozmetik ürünleri ihracatı gerçekleştiren devasa markalar arasında yer alıyor.

Farmasi ilkleri başarıyor

Farmasi hem üyelerine hem de tüketicilere katkı sağlayan bu anlamda ilkleri Başaran önemli bir firma olarak ifade edilebilir. Farmasi üyelik şartları ise son derece kolay. Farmasi markasının satış işlemlerini gerçekleştirmek ve bu marka altında kariyer basamaklarını tırmanmak için bireylerin üye olmaları gerekiyor. Farmasi üye koşullarını oldukça şeffaf tutuyor. Farmasi üye olabilmek için bireylerin 18 yaşını doldurmuş olmaları ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor. Uzun zamandır Farmasi üyelik işlemlerini gerçekleştirerek bünyesinde de binlerce kişiyi istihdam eden Özlem Selçuk Bu anlamda bir marka haline gelmiş olan önemli isimler arasında yer alıyor. Özlem Selçuk bünyesindeki üyeleri ile başarılı satışlar yaparak ülkemizdeki vatandaşların da kaliteli ve sağlıklı ürünlere ulaşmasına katkı sağlıyor. Başarılı bir kariyere bulunan Özlem Selçuk Elmas direktör seviyesine kadar yükselmiş bulunuyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x