Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Her zaman halkımızın yanında olduk

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Mürsel Akçay, 24 Haziran seçimleri öncesinde yaptıkları çalışmaları anlattı.  Siyasette edindiği tecrübeyi hizmete dönüştürmek istediğine vurgu yapan Akçay “Bizler siyasette belirli bir tecrübe edindik. İnşallah bizlere görev verilirse, halkımıza ve yaşadığımız şehre en iyi hizmetin gelmesi amacıyla çalışma sergileyeceğiz” diye konuştu.

 

TECRÜBELERİMİ HİZMETE DÖNÜŞTÜRECEĞİM

AK Parti eski il başkanı ve 24 Haziran’da yapılacak olan seçimde AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı olan Mürsel Akçay, gazetemiz yetkilileri Ragıp Cihat Mencet, Adem Yılmaz ve harun Yüksel ile bir araya geldi. Yaptıkları ve yapacakları bazı çalışmalardan bahseden Akçay, “AK Parti’de il başkanlığı yaptığı dönem ve daha önce görev aldığı bütün kademelerde her zaman halkın yanında olduğunu söyledi. İl Başkanlığı dönemlerinde girdikleri bütün seçimlerde Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldıklarına vurgu yapan Akçay, “Bizler siyasette belirli bir tecrübe edindik. İnşallah bizlere görev verilirse, halkımıza ve yaşadığımız şehre en iyi hizmetin gelmesi amacıyla çalışma sergileyeceğiz. Kendimize değil, Kırıkkale’ye vekil olmak için, milletin vekili olmak için bu göreve talibiz. İl başkanlığı dönemimizde de bütün vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik” şeklinde konuştu.

 

HALKIN DUALARINA TALİBİZ

Ak Partili aday adayı Akçay “Görev yaptığımız süre içerisinde her zaman vatandaşlarımızın duasına talip olduk. Onlara karşı yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda Allah razı olsun sözleri her zaman bizleri mutlu etti. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah şehrimiz için güzel çalışmalara imza atacağız. Bizleri destekleyen, bu davaya gönül veren arkadaşlarımızla Cumhurbaşkanımızın yanında çalışma sergilemeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x