Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Yarım kalan işlerimizi tamamlayacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday olabilmek için Ak Partiden müracaatta bulunan 23. dönem Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlatan Kıratlı, kendi döneminde başlattığı ve yarım kalan yatırımları yeni dönemde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

DAHA FAZLA YATIRIM İÇİN

Gazetemizi ziyaret eden 23. dönem Kırıkkale Milletvekili ve Ak Parti Milletvekili aday adayı Turan Kıratlı, Gazetemiz yetkilileri R.Cihat Mencet, Adem Yılmaz ve Harun Yüksel ile görüş alışverişinde bulundu. Kırıkkale milletvekilliği yaptığı 2007-2011 yılları arasında yaptığı çalışmalardan söz eden eski Milletvekili Kıratlı, “Dönemimizde Kırıkkale’de ciddi anlamda kamu ve özel sektör yatırımlarına vesile olduk. Adımı attığımız yatırımlardan bir çoğu hayata geçti. Yarım kalan yatırımları tamama erdirmek için bir dönem daha Kırıkkale’de göreve talip olduk. Allah nasip ederde görev alırsak Kırıkkale’ye daha fazla yatırım gelmesi için çalışmalar sergileyeceğiz” ifadesini kullandı.

İSTİHDAMA ÖNEMLİ KATKI

Kendi dönemlerinde başlattıkları Yahşihan’daki Doğalgaz çevrim santralinin devreye girmesi ve ekonomiye katkı sunmaya başlamasının sevindirici olduğunu söyleyen Kıratlı “Yıldızlar Holding’in projesi olan Delice Tava Özünde 5 bin dönüm arazi hazırladık. Maden rafinerisi olacak. Bu proje devletimiz tarafından örnek proje olarak seçildi. Firma teşvik alamadığı için çalışmalarına başlayamadı. Bu yatırım hayata geçmesi durumunda ekonomiye ve istihdama katkı sağlayacak. Bu tür çalışmaları tamamlamak için yeniden yola çıktık” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x