Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kırıkkale İyi Olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale milletvekili aday adayı Bülent Altınışık tecrübeleri ve siyasi bilgileri ışığında Kırıkkale’ye hizmete talip olduğunu söyledi. Altınışık açıklamasında: ”İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye için büyük bir umut olduğunu belirterek İyi Parti’nin Türkiye’ye iyi geleceğini, Kırıkkale’ninde iyi olacağını söyledi

TÜRKİYE İYİ OLACAK
Siyasetçi bir aileden gelen Altınışık, Keskin belediye başkanlığı görevinde bulunarak siyasi bilgilerini artırdı. Kırıkkale’ye hizmete talip olan Altınışık, açıklamasında; ”Türkiye ekonomisi zor durumda, vatandaş, ensaf, iş dünyası ve emekli perişan Kırıkkale ise son derece mağdur. İyi Parti olarak tüm bu sorunlara neşter vuracağız. Türkiye ayağa kalkacak, Türkiye şahlanacak” şeklinde konuştu.

OY PATLAMASI OLACAK Altınışık, ”24 Haziran seçimlerinde Türkiye’de İyi Parti’nin güneşi doğacak. Kırıkkale’de
2 vekili hedefliyoruz. Tüm aday adaylarımızla seçime ve başarıya odaklandık. İyi Parti Türkiye’nin umudu, İyi Parti Kırıkkale’nin umududur. Sandıkta Türkiye ve Kırıkkale’de büyük bir oy patlaması yaşayacağız.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hakan ku
Hakan ku
13 Mayıs 2018 21:49

Hayırlı uğurlu olsun umarım aday olur

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x