Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Sandık kurul ücretleri belli oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimi öncesinde görev alacak kişilere ödenecek ücretler açıklandı.

 

İŞTE ÜCRETLER

24 Haziran seçimlerinde görevli sandık kurulu başkanları ve bina sorumluları 102 lira alacak. Sandık kurulu üyelerine ise 93 lira ödenecek. Daha önce seçim için eğitim verilen sandık kurulu başkanlarına 3, eğitim verilmeyen sandık kurulu başkanlarına 2, eğitim verilen ve siyasi partili olmayan sandık kurulu üyesine 2, eğitim verilmeyen ve siyasi partili olmayan sandık kurulu üyesine bir ve siyasi partili üyelere de bir gündelik ödenecek. Böylelikle ücret bazı görevliler için 306 liraya kadar yükselecek. YSK’da görev yapacaklara ödenecek miktarlar ise Başkan ve Üyeler: 217 TL. Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanı : 108 TL. Şube Müdürü, BİM Müdürü, Ayniyat Saymanı, BİM Koordinatörü 104 TL. Şef, Çözümleyici, Programcı 102 TL. Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, Memur 99 TL. Şoför ve Hizmetliler: 93 TL. İl ve İlçe Seçim Kurulunda Görevli Başkan ve Üyeler 108 TL. Seçmen Kütük Bürosu Müdürleri: 104 TL. Seçmen Kütük Bürosu Zabıt Katipleri: 99 TL. Seçmen Kütük Bürosu Hizmetlileri: 93 TL. Hizmetliler (Başka kurum personeli olup görevlendirilenler) 88 TL.

 

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x