Manşet

14 Yıldır Kayıp Ceset Derin Dondurcudan Çıktı

Kırıkkale’de Korkunç Cinayet: 2014’te Öldürüldüğü Tahmin Edilen Kişinin Cesedi Derin Dondurucuda Bulundu. İncelemelerde Cesedin, Hüseyin Okumuşoğlu isimli kişiye ait olduğu belirlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Korkunç Cinayet: 2014’te Öldürüldüğü Tahmin Edilen Kişinin Cesedi Derin Dondurucuda Bulundu. İncelemelerde Cesedin, Hüseyin Okumuşoğlu isimli kişiye ait olduğu belirlendi.

Kırıkkale’nin Çalılıöz Mahallesi 11. Sokak’ta, Şehitler Okulu yakınlarında yaşanan olay yürekleri sızlattı. Vatandaşların ihbarı üzerine adrese gelen ekipler, bir evde bulunan derin dondurucuda uzun süredir saklandığı anlaşılan bir cesetle karşılaştı.

Cinayet şüphelisinin Yahşihan ilçesinde ikamet eden M.V isimli bir kadının olduğu idda edildi Güvenlik güçlerinin soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürdüğü öğrenildi.

2015 yılında ATV’de yayınlanan “Müge ANLI ile TATLI SERT” programına müracaat eden ailesinin Hüseyin Okumuşoğlu’nun bulunması için çaba harcadağı ortaya çıktı.Cinayet şüphelisinin Yahşihan ilçesinde ikamet eden M.V isimli bir kadının olduğu idda edildi Güvenlik güçlerinin soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürdüğü öğrenildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x