Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Abalı MHP’den aday adayı oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaklaşık bir yıldır görev yaptığı Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığından istifa eden Av.Murat Abalı MHP’den Milletvekili aday adayı oldu. Aday adaylığını basın toplantısıyla açıklayan Abalı “

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMA ZAMANI

MHP İl Binasında düzenlenen basın toplantısına MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Erdal, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Baloğlu aday adayı Abalı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra kürsüye gelen MHP Kırıkkale milletvekili aday adayı Av. Murat Abalı, 2 Nisan 2017 tarihinde devraldığı Merkez İlçe başkanlığı görevini layığı ile yerine getirmenin haklı gururunu yaşadığına dikkat çekti.  Abalı “15 Temmuz sürecinden sonra ülkemizin, devletimizin içinde bulunduğu bu zor şartlar, şahsımın da devletim ülkem ve partim adına taşın altına elini sokma mecburiyetini şahsım adına getirdi” şeklinde konuştu.

GEREKEN DERSİ EL BİRLİĞİYLE VERECEĞİZ

MHP Aday Adayı Abalı “Bende ülkesini seven her bir fert gibi burada ister sıralamaya gireyim, ister girmeyeyim, ister seçileyim, ister seçilmeyeyim her ülkücü ferdin, bu davaya emek vermiş insanlar gibi büyüklerim gibi Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Ben şahsım adına değil aday adayı arkadaşlarım adına destek bekliyorum. Çünkü ben aday olsam da olmasam da maddi ve manevi olarak adaylarımızın yanında olacağım. Bugün Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu durumu el birliğiyle bertaraf etme, hainlere, darbecilere, ihanet mensuplarına gerekli dersi elbirliğiyle verme günüdür. Biz PKK ile FETÖ ile türk milliyetçileri olarak mücadele ettik ve karşı geldik ve gelmeye devam edeceğiz. Biz dualı bir milletiz, dualı bir milleti hareketiyiz. Bu hareketin içerisinde görev almak bizim için onur ve şereftir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x