Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Kırıkkale’ye gönüller yapmaya geldik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YUSUF GÜNİ;

Çeşitli ilçelerde kaymakamlık yapan ve son olarak görev yaptığı İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği görevinden istifa eden Kırıkkaleli Yusuf Güni Ak Parti’den Kırıkkale Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. Başvurusunu İl Başkanlığına sunan Güni “Hani Yunus Emre diyor ya “biz kimseye kin tutmayız, Ağyar dahi dosttur bize, düşmanımız kindir bize kamu alem birdir bize” işte Yunus’tan alarak ilhamı Kırıkkale’ye gönüller feth etmeye, gönüller yapmaya geldik” diye konuştu.

ADAYLAR 21 MAYIS’TA AÇIKLANACAK

Aday adaylık sürecinin bir takım değerlendirmelerle geçeceğini hatırlatan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen “Bir takım değerlendirmeler olacak. Şehrimizde hemşerilerimizin kanaati sorulacak, teşkilatlarımızın kanaati alınacak, yeterliliklerine bakılacak ve en son genel merkezimizin yetkili kurulları gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra adayımız netleşecek. 3 milletvekili adayımız netleşerek genel merkezimiz tarafından 21 Mayıs’ta listemiz açıklanacak. Adaylarımızın netleşmesinin ardından kampanyamızı başlatacağız. 24 Haziran’da da Allah nasip ederse şuanda olduğu gibi 3 tane milletvekilimizi çıkartarak Kırıkkale’de Ak Parti bayrağını en yüksek yerde taşımaya devam edeceğiz. Biz teşkilat olarak güçlü bir teşkilatız, şehirde güçlü bir partiyiz, 3 tane milletvekilini alabilecek güçteyiz ama sadece 3 milletvekili almak yetmez bizim bu dönem hedefimiz en son 1 Kasım seçiminde yüzde 63 olan oy oranımızı plaka numaramız olan yüzde 71’e taşımak. Bunun içinde el birliğiyle, bugün aday adayı olan arkadaşlarımızla da birlikte sahada cansiperhane çalışarak koymuş olduğumuz hedefe ulaşacağız.  Tüm aday adayı arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadesini kullandı.

BİLGİ, BİRİKİM VE TECRÜBEMİ MEMLEKETİM İÇİN KULLANACAĞIZ

Kendisini tanıtarak sözlerine başlayan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Yusuf Güni, “26 Nisan tarihi itibariyle yaptığımız istişareler sonucunda önemli bir karar aldık. Artık kamuda 15 yıl boyunca edindiğimiz bilgi birikim, tecrübeyi ilimiz, memleketimiz Kırıkkale için kullanmanın zamanı geldiğine inandım. Büyüklerimizden de bu oluru aldım. Bugün bir yola çıkıyoruz yüce Allah bizi mahcup etmesin. Ben bu yola ne koltuk, nede makam sevdası için çıkmıyorum. Bir istikbal, bir gelecek kaygısı da taşımıyorum. Bu büyük devlet bana 23 yaşımda zaten kırmızı plaka araçları, formaları, makamları o genç yaşta nasip etti. Bulunduğum görevlerde trilyonlarca yine bu devlet bana kaynakları gönderdi, Allaha şükür alnımızın akıyla en ufak bir kuruşuna zeval getirmeden, en ufak bir dedi kodu oluşturmayacak şekilde görevimi ifa ettim. Hiçbir şekilde çalıştığım yerlerde devletimizi ayaklar altına düşürmedim. Bugünde artık hizmet etme sırasının memleketime geldiğini düşünerek böyle bir karar aldım. İnşallah sizlerle beraber bu görevi ifa edeceğim. İsteğim, temennim artık Kırıkkale’nin meselesi benim meselem olsun istiyorum, artık Kırıkkale de yaşayan 278 bin vatandaşımızın sorunu benim sorunum olsun istiyorum. 7 gün 24 saat görev yapmaya alışığım bu gayretim devlet büyüklerimiz tarafından da takdir edildi. Bugünlere terfi ederek geldim. Çıktığım yolda da büyüklerim beni cesaretlendirdi. Bu desteklerle bürokrasi görevinden siyaset kurumuna geçme iradesi ortaya koydum. Hani Yunus Emre diyor ya “biz kimseye kin tutmayız, Ağyar dahi dosttur bize, düşmanımız kindir bize kamu alem birdir bize” işte Yunus’tan alarak ilhamı Kırıkkale’ye gönüller feth etmeye, gönüller yapmaya geldik. Bugün burada aday adaylık başvurumuzu yapıyoruz, katılan, destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x