Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

ABC’den Kırıkkale Gücüne forma jesti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerinde adını her zaman duyuran ABC dershanesi Kırıkkale’nin tek bölgesel basketbol takımı olan Kırıkkale Gücü Basketbol takımına sponsor oldu.

 

FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM

Konu hakkında bilgi veren ABC Dershanesi Sahibi Harun Güleç  “Bizim sadece dershane alanında değil sportif alanında da Kırıkkale’nin adını başarı ile duyuracak genç sporcularımıza destek vermeye hazırım. Çünkü gençlerimizin çocuklarımızın spor yaparak kendilerini geliştirerek daha mutlu yarınlara hazırlanmalarını istiyoruz. Kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapan gençlerimiz ve çocuklarımız kendi gelişmeleri açısından daha faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

 

DUYARLILIĞI İŞ ADAMLARINDAN BEKLİYORUZ

Kırıkkale Gücü Basketbol Kulüp Başkanı Güven Gündüz ise “Kırıkkale’nin başarılı dershanelerinden olan ABC dershanesi kulübümüze forma yaptırdı kendilerine teşekkür ederim. Her zaman sporcunun yanında olan ABC Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç kulübümüze sponsor oldu ve geleceğini yıldız basketbolcularına forma hediye etti. Teşekkür ederim aynı duyarlılığı Kırıkkale’de bulunan iş adamlarımızdan da bekliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu