Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

ABC’den TÜBİTAK başarısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ABC Eğitim Kurumları 26 yıldır adından söz ettirmeye devam ediyor. ABC Fen Lisesi öğrencisi Kenan İlber Ersan, TÜBİTAK tarafından düzenlenen yarışmada Türkiye 2.si olarak büyük bir başarıya imza attı.

 

TÜRKİYE 2.Sİ OLDU

ABC Eğitim Kurumları başarı hanesine bir yenisini daha ekledi. TÜBİTAK – Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından 2019 yılında düzenlenen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışmasında ABC Fen Lisesi öğrencisi Kenan İlber Ersan, Tür Dili Edebiyatı alanında Türkiye 2.si oldu.

 

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, Türkiye 2.si olan ABC Fen Lisesi öğrencisi Kenan İlber Ersan’ı tebrik ederek “Başarının tesadüf olmadığını bir kez daha göstermiş olduk. Öğrencimizin bu güzel projesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Öğrencimizin Projesinin amacı okuma kültürü edindirmede bir yöntem denemesi, etkinlik ve ürün odaklı okuma atölyeleri. Bu tür bir proje yaparak Türkiye 2.si olduğu için kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x