GündemKırıkkaleManşetSağlık

Acil Sağlık Hizmetleri kesintisiz sunuluyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Komuta Kontrol Merkezi, Irmak ve Merkez 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna ziyaret ederek incelemelerde bulundu. incelemelerin ardından açıklama yapan Müdür Uzun, ilimize sunulan Acil Sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve aksatılmadan yerine getirildiğini vurguladı.
 
İNCELEMELERDE BULUNDU
İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Irmak 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Merkez 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan Komuta Kontrol Merkezine ziyarette bulunuldu. Önceden denetimleri tamamlanan istasyonların şu anki işleyişleri ve fiziki şartlarını yerinde değerlendirmek üzere İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Murat Ağırtaş, Afet ve Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Sinan Kurt ve beraberindeki Birim Sorumluları ile ziyaret ederek ambulansların kış şartlarına hazırlıklarını ve Acil Sağlık hizmetlerinin işleyişiyle ilgili çalışmalarını değerlendirdi.
 
BİREBİR GÖZLEM YAPILDI
Personelle bire bir gözlem yapan, Ambulansların durumlarını değerlendiren Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Uzun ilimizde sunulan Acil Sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve aksatılmadan yerine getirildiğini vurgulayarak, ziyaretteki amacımızın bakanlık politika ve düzenlemelerine uygun denetimlerini yürütmek ve gerekli yaptırımları uygulayarak vatandaşların daha etkin ve kaliteli bir sağlık hizmeti almalarını sağlamak olduğunu ifade etti. Uzun, konuşmasının devamında Acil Sağlık Hizmetlerinin ne denli önemli olduğunu ve insan hayatında ilk 10 dakikada yerinde yapılan müdahalenin önemini vurgulayarak, ekiplerin verilen vakaya en geç 1 dakika içerisinde çıkmaları gerektiğini hatırlattı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu