Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Acılar paylaştıkça azalır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
 
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, şehit aileleri ve gaziler ile birlikte Kırıkkale Böle İdaresi Başkanı Yılmaz Acer’i makamında ziyaret etti.
 
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Kırıkkale İdare Mahkemesi Başkanı iken, Kırıkkale Böle İdare Mahkemesi Başkanlığı görevine başlayan Yılmaz Acer’e yeni görevinde başarılar dileyerek, dernekleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
 
“HER FIRSATTA YANINIZDA OLACAĞIZ”
Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yılmaz Acer ziyaretleri dolayısı ile dernek başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, “Ziyaretiniz vesile olağanüstü manevi ve derin bir duygu içindeyim. Vatanımız için canlarını hiçe sayan şehitlerimizin ailelerini ve gazilerimizi misafir etmekten son derece memnun oldum. Bölge İdaresi Başkanı olarak bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabır diliyorum. Her fırsata yanınızda olacağız acılarınızı paylaştıkça azalır” dedi. Düzenlenen ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yılmaz Acer’e Kırıkkale Şehit ve Gazileri albümü hediye edildi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu