GündemKırıkkaleManşet

Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kamu-Sen dönem başkanı ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak yarın terör olayları ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapacaklarını arkasından şehitler için dua okuyacaklarını söyledi
 
ACIMIZ BÜYÜK
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak  yaptığı basın açıklamasında “Son günlerde yaşanan terör olayları neticesinde gelen şehit haberleri Türk milletini derinden üzmüştür. En son Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca kesiminde PKK’li teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 16 askerimiz, Iğdır‘dan Nahcivan‘a açılan Dilucu Sınır Kapısı’nda görev yapan 13 polisimiz, hain saldırıda şehit olmuştur. İki şehidimizin ise Kırıkkale’den olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Acımız Büyük, Öfkemiz Çığ gibiAma devletimizin bekası, milletimizin birliği için gözyaşlarımızı içimize akıtıyor,  acımızı içimize gömüyoruz.Dik duracağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız. Bu sebeple bugün 18:30’da şehitlerimize dua etmek ve terörü, teröristi, destekçilerini nefretle lanetlemek üzere Cumhuriyet Meydanında 18:30’da Türkiye Kamu-sen İl Temsilciliği olarak diğer SİVİL Toplum Kuruluşlarının katılımıyla kitlesel basın açıklaması yapacağız. Tüm Kırıkkale halkı davetlidir” ifadesini kullandı.
 
 
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu