Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Adalet konusu anlatıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması amacıyla çalışma gerçekleştiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından değerler eğitimi kapsamına Evliya Çelebi İlkokulunda öğrencilere ‘Adalet’ konusu anlatıldı.

ADALET/ADİL OLMA
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Evliya Çelebi İlkokulunda öğrencilere ‘Adalet’ konusu hakkında eğitim verildi.  Konu hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi yetkilileri, “Değerler Atölyesi kapsamında Ocak Ayı Adalet/Adil Olma temasını Evliya Çelebi İlkokulunda 10-14 yaş grubu gençlerimizle birlikte işledik. ‘’Şüphesiz ki Allah, Adil Davrananları Sever’’ (Hucurat 9) ayetin ışığında Adaletin simgesi olan Hz.Ömer(r.a) anlatıldı” dediler.

ÖZÜR DİLERİM
Yaygın Eğitim Sistemi tekniği ile Adalet/Adil Olma teması kapsamında gençlerimize hikâye anlatımının ardından ‘’Özür Dilerim’’ adlı drama oyunu sahnelendi. Gençlerin eğlenirken öğrendiği ve karşılıklı sohbet şeklinde geçen etkinlikte ‘’Ahtapot ve Solucan’ın boks’’ maçı resim şeklinde sunulup bununla ilgili düşüncelerini anlatan kısa yazılar yazdırıldı. Farkındalık oluşturmak amacı ile düşüncesini en iyi şekilde ifade eden gencimize kitap hediye edildi. Etkinliğimiz pano oluşturulması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x