Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

ADD’den ‘Andımız’ çıkışı

Türkiye'de yeniden gündeme gelen ve TBMM’de görüşülen andımızın okunması konusunda ADD Kırıkkale Şubesi basın açıklaması yayınladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye de yeniden gündeme gelen ve TBMM’de görüşülen andımızın okunması konusunda ADD Kırıkkale Şubesi basın açıklaması yayınladı.

ANDIMIZ; MİLLİ HAYSİYETİMİZ VE MİLLİ NAMUSUMUZDUR

Atatürkçü Düşünce Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Emre Demirtaş basın açıklamasında: “Siyasi iktidarın, Büyük Atatürk’ün adına bile tahammül edemediğini ve Türk sözüne mesafeli durduğunu sürekli vurgulamaktayız. Algı operasyonlarıyla, istemediğini “hain-düşman” istediğini “dost-vatansever” ilan eden siyasi iktidar; TBMM’deki oylamada HDP ile işbirliği halinde Andımız’a karşı çıkmıştır. Milliyetçilik ve beka konusunda ısrarlı olanların kayıtsız-çekimser kalması ise ayrıca düşündürücüdür. Atatürk Devrim ve İlkelerine, milliliğe vurgu yapan Andımız’dan kimler niçin rahatsızlık duyarlar? Milletimiz bu sorunun cevabını artık çok iyi bilmektedir. Algı operasyonları gerçeğini toplumumuz anlamıştır. TBMM’de, Andımız oylamasındaki görüntü, esasen kimlerin işbirliği halinde olduğunu kanıtlamaktadır. Andımız; milli haysiyetimiz ve milli namusumuzdur. Milli ve yerli olmak; Atatürkçü Düşünce’ye sahip olmak demektir. Fransa Cumhurbaşkanı Macron, birkaç ay önce “Türkiye, Mustafa Kemal’in Türkiye’si değil” tespitinde bulunmuş; bugün de 24 Nisanı Ermeni soykırım günü ilan edeceğini açıklama cüretini göstermiştir. Çünkü, Macron gibi düşünenler bilmektedir ki bu iktidar, Atatürk’ün ne manevi mirasına, ne de ilkelerine sahip çıkmamaktadır.”dedi.

OYUNU GÖRÜYORUZ, BİLİYORUZ, KARARLIYIZ, BU OYUNU BOZACAĞIZ

Açıklamanın devamında, “Oysa; Cumhuriyetin kuruluş felsefesine sahip çıkıldığında; insan hakları konusunda geçmişleri hiç de temiz olmayan Avrupa ülkeleri, bu cüreti gösteremeyecektir. Keza, İkinci Dünya savaşı öncesi ve savaş sürecinde, Avrupa’daki soykırımdan kaçan binlerce insanın Atatürk Türkiyesine sığınarak hayatta kaldığını en iyi Onlar bilmektedir. Sonuç olarak; Andımız, Türk Milleti’nin varoluş metnidir. Türk Milleti, Atatürk Devrimi ve Atatürkçü Düşünce sayesinde onurlu bir ulus olarak yaşamını sürdürmektedir. Andımız’dan vazgeçenler aslında ulusal onurumuzdan vazgeçmektedir. Bu durumda kazanan, Türkiye düşmanı emperyalist güçler ve onların yerli işbirlikçileridir. Oyunu görüyoruz, biliyoruz, kararlıyız, bu oyunu bozacağız…”  dendi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x