Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Adliyeye sevk edilen zalim koca tutuklandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol


Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde karısını bıçaklayarak öldüren kişi tutuklandı.

EŞİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRMÜŞTÜ

Alının bilgiye göre, Ankara Caddesi Cezaevi Sokak’ta ikamet eden Ali Ekber U. (60) ile eşi Özgül U. (52) arasında gece saatlerinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Ekber U, karısını karnından bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özgül U’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ali Ekber U, alt katında oturan ve olayı gören kiracısı Hüseyin D’yi (45) de tüfekle kovalamaya başladı ve çevreye rastgele ateş etti. Durumu fark eden Keskin Adliyesinde görevli bir polis memuru, Hüseyin D’yi adliyenin içerisine aldı. Şüpheli, adliye binasına da ateş etti.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ali Ekber U, daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Ali Ekber U, daha sonra Keskin Adliyesi’ne getirildi. Zanlı, burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x