Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Adres değiştirdiği için maaşı kesildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir süredir 2022 Engelli Aylığı ile Vakıf Aylığı kapsamında 3 ayda 1100 TL maaş alan engelli Celalettin Yaman(70), Hüseyin Kahya Mahallesinden, Kaletepe Mahallesinde ikamet eden kız kardeşinin yanında kalmaya başlamasının ardından engelli maaşının kesildiğini iddia etti.

AYNI ZAMANDA PARKİNSON HASTASI

Yüzde 45, yüzde 42 ve yüzde 40 ayrı ayrı 3 tane engelli raporu bulunan aynı zamanda Parkinson hastası olan 70 yaşındaki Celalettin Yaman, daha önce aldığı engelli maaşının kesilmesiyle ne yapacağını bilemez duruma geldi. Hüseyin Kahya Mahallesinde yalnız başına kaldığı için kız kardeşinin tavsiyesiyle birkaç ay önce Kaletepe’de bulunan kız kardeşinin yanına taşınan Yaman, zamanı gelen engelli maaşını çekmeye geldiğinde bir şokla karşılaştı. Maaşının yatmadığını gören Yaman, “Konuyu yetkililere ilettim, bana adres değişikliğini bildirmediğim için maaşımın kesildiğini, yeniden rapor almam gerektiğini söylediler. Ben hastalığım dolayısıyla ayakta zor durabiliyorum, tekrar hastanelere gidip raporu nasıl yenileyeceğim bilemedim. Buradan yetkililere seslenmek istiyorum ve mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x