GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkaleli Uzman Çavuş patlamada yaralandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli hemşerimiz Uzman Çavuş Ahmet Karakartal, Hakkari Şemdinli’de teröristlerin tuzakladığı EYP patlaması sonucu ağır yaralandı. Karakartal, yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara GATA’ya sevk edildi.

OPERASYON GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Başlatılan operasyonla ilgili açıklamada bulunan Hakkari Valiliği “İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 03.04.2018 günü İlimiz Merkez Oğul Köyü kırsal alanında icra edilen arama tarama faaliyeti neticesinde, 1 adet EYP (el yapımı patlayıcı madde) düzeneği, 20 m kablo, 2 adet pil bloğu, 3 adet 12 kg’lık tüp, 1 adet 2 kg’lık tüp, 3 çuval un, 4 kutu zeytin, 15 litre sıvı yağ, 20 kg makarna, 3 kutu helva, 5 kutu tahin, 4 battaniye, 2 m branda ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler olay yerinde usulüne uygun olarak imha edilmiş olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” ifadelerine yer verdi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x