Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Agrıspor Yata Yata Galip Geldi

Misli com 3. Lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor ligin 16. hafta maçında kendi sahasında Ağrıspor'u ağırladı. Temsilcimiz maçı 1-0 kaybederek 31 puanda kaldı. Lider Fethiyespor Edirnespor'u 1-0 yenerek puanını 40'a çıkardı. Ağrıspor'lu futbolcular maç boyunca sürekli kendilerini yere atıp zaman geçirerek oyunu soğuturken tribünler büyük tepki gösterdiler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Misli com 3. Lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor ligin 16. hafta maçında kendi sahasında Ağrıspor’u ağırladı. Temsilcimiz maçı 1-0 kaybederek 31 puanda kaldı. Lider Fethiyespor Edirnespor’u 1-0 yenerek puanını 40’a çıkardı. Ağrıspor’lu futbolcular maç boyunca sürekli kendilerini yere atıp zaman geçirerek oyunu soğuturken tribünler büyük tepki gösterdiler.

İLK YARI 0-0

Maça Kırıkkalespor daha etkili başladı. Ali Kemal ve Yasin Reis’le net pozisyonlar yakalayan temsilcimiz Kırıkkalespor bu pozisyonlardan sonuç alamadı. Ağrıspor oyunu genelde kendi yarı sahasında karşıladı. Bulduğu kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalışan Ağrıspor, bu pozisyonlarda da etkisiz kaldı. İlk yarının sonuna hakem 2 dakikalık uzatma gösterdi. İlave zamanda da gol olmayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

RAKİP SÜREKLİ ZAMAN GEÇİRDİ

İkinci yarıya Ağrıspor daha etkili başladı. Maçın 47. dakikasında Ağrıspor Kırıkkalespor karşısında 1-0 öne geçti. Ceza sahası dışından kullanılan faul atışını Uğur Durmuş kalecinin sağından topu ağlara gönderdi. Bu golden sonra Kırıkkalespor rakip ceza sahası içinde Ali Kemal’le etkili oldu. Fakat pozisyonlardan sonuç alamadı. Öne geçtikten sonra oyunu sürekli soğutan Ağrıspor, temsilcimiz Kırıkkalespor’a etkili pozisyon şansı vermedi. Doldur boşaltlarla rakip ceza sahasında pozisyon kovalayan Şimşekler rakip defansı geçemedi ve 1-0 rakibine mağlup oldu. Maç sonunda Ağrıspor futbolcularına tribünlerden büyük tepki vardı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
1 1 vote
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x