Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

AHİKA Kırşehir’de toplandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) yönetim kurulu toplantısı Kırşehir’de yapıldı. Toplantıda AHİKA Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç, 2016 yılı mali destek programlarının başvuru sürecinin devam ettiğini, tanıtım toplantılarının 5 ilde yapıldığını söyledi.
 
AHİKA aylık olağan yönetim kurulu toplantısı, Kırşehir Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi. AHİKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Niğde Valisi Necmeddin Kılıç başkanlığındaki toplantıya, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ile ticaret ve sanayi odası başkanları katıldı. AHİKA Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç, 2016 yılı mali destek programlarının başvuru sürecinin devam ettiğini, tanıtım toplantılarının 5 ilde yapıldığını söyledi.
 
İNCELEMEYE ALINACAK
Kılıç, “Bugünkü toplantımızın gündemini, 2015 Yılı Enerji Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan ve sözleşme imzalayan iki belediyenin fesih talepleri ve diğer konuların görüşülmesi oluşturacaktır. Önümüzdeki bir aylık dönemde, 2016 Yılı Mali Destek Programı kapsamında başvurusu yapılacak olan projelerin ön incelemesi tamamlanacaktır.” ifadelerini kullandı. Kılıç, AHİKA devlet destekleri rehberi hazırlanacağını da sözlerine ekledi. Toplantı, gündem maddeleri ve sonraki ay yapılacak programların belirlenmesiyle tamamlandı. Haber: AA Foto: Haber71

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu