Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

AHILI SANDIK KAPATMALI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal tarafından Ahılı ahalisine birlik ve beraberlik yemeği tertip edildi. Ahılılı hemşerilerinin büyük ilgi ve alakasıyla karşılanan Köksal’a, Ahılı sakinleri 7 Haziran seçimlerinde sandık kapatma sözü verdi.

 

YOĞUN KATILIM OLDU

Kırıkkale Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal tarafından hafta sonu Ahılı sakinlerine birlik beraberlik yemeği tertip edildi. Yoğun katılımın yaşandığı yemekli toplantıda Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’a Ahılılı vatandaşlar yoğun ilgi ve alaka gösterdiler. Ahılı sakinleri 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde sandık kapatma sözü verdi. Şenliğe Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal’ın yanı sıra Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök ve Ahılı Köyü sakinleri katıldı.

 

YÜZDE 100 OY SÖZÜ

Programın açılış konuşmasını yapan Ahılı Köyü Muhtarı Davut Doğan, Ahılı’nın içinden çıkmış, Ahılının çocuğu Oğuz Kağan Köksal’a Ahılı Köyüne verdiği destekten dolayı teşekkür etti ve 7 Haziran’da sandıklardan yüzde 100 oy çıkaracaklarının sözünü verdi. Muhtar Doğan’dan sonra söz alan Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök ise Ahılı hemşerilerinin Oğuz kağan Köksal’a tam destek vereceklerinden şüphesi olmadığını belirterek Ahılı’nın sandık kapatması gerektiğini vurguladı.

 

BİRİNCİ SIRANIN SORUMLULUĞU ÇOK

Gök’ten sonra söz alan Köksal ise ‘1. sıradan aday olmak dışarıdan bakılınca kolay gibi görünüyor. Nasılsa milletvekilliği garanti diye görülüyor. Ama 1. sıradan aday olmanın sorumluğu çok fazla ve daha çok çalışma gerektiriyor. Bundan dolayı hemşerilerimin sandıktan tukum oy çıkaracaklarına inanıyorum. Bu organizasyona katılan Ahılılı hemşerilerime teşekkür ediyorum’ dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu