Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ahmet Önal Büyük Bir Kalabalık İle Mazbatasını Aldı

31 Mart Mahalli idareler Seçimlerinde yüzde 49,90 oy alarak Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ahmet Önal, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kaya’dan mazbatasını aldı. Daha sonra büyük bir kalabalıkla Kırıkkale Belediyesine yürüyen Önal, belediye önünde düzenlenen devir teslim töreninde vatandaşlara hitap etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 Mart Mahalli idareler Seçimlerinde yüzde 49,90 oy alarak Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ahmet Önal, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kaya’dan mazbatasını aldı. Daha sonra büyük bir kalabalıkla Kırıkkale Belediyesine yürüyen Önal, belediye önünde düzenlenen devir teslim töreninde vatandaşlara hitap etti.

Önal konuşmasında, “Benim için en büyük madalya, benim için en büyük rütbe, bu kentin bir evladı olmak, bu kentte sizlerle beraber yaşıyor olmak. İyi ki sizinle beraberim. Bu gün çok gururluyum. Bugün heyecanım çok yüksek. Yerimizde duramıyoruz. Bir an önce hizmete başlamak istiyoruz. Yola çıkarken şunu dedik; ‘Ahmet Önal bu kenti 200 bin Kırıkkaleli ile beraber yönetecek’ sözümü tutacağım. Hiçbir ayrım yapmayacağım. Benim için oy veren yada oy vermeyen ayrımı yoktur. Benim için şucubucu yok. Benim için şuralı buram yok. Benim için insan var insan”Önal, “Herkesi kucaklayacağız, Herkesle sarılacağız, Herkesle beraber yürüyeceğiz. Herkesle omuz omuza, beraber yürüyeceğiz. Kucaklaşacağız, birleşeceğiz. Hep birlikte güzel Kırıkkale’mize hizmet edeceğiz. Söz veriyorum, söz veriyorum. Hemşehrilerim bana güvendi. Bundan sonra Kırıkkale Belediyesiyle halkımızı kucaklaştıracağız. Kırıkkale Belediyesi’yle halkımızın altındaki duvarları yıkacağız. Bundan böyle problemi olan, derdi olan, herkes Kırıkkale Belediye’ne gelebilecek. Artık bu kentte hiç kimse yalnız değil. Artık bu kentte hiçbir gariban yalnız değil. Artık bu kentte kadınlarımız yalnız değil. Bu kentte gençlerimiz, emeklerimiz yalnız değil, bu kentin arkasında Kırıkkale Belediyesi var. Hayırlı uğurlu olsun”

200 BİN KIRIKKALELİNİN BELEDİYE BAŞKANIYIM
Ahmet Önal yaptıği konuşmada “Kırıkkaleli hemşirelerim şunu iyi bilsin ki .200 bin Kırıkkaleli benim hemşehrim. Kırıkkale Belediyesi’ne hep birlikte yöneteceğiz. Makamlarda olmayacağım ,yine halkın arasında olacağım. 60 gün önce yola çıkarken bir hikaye yazmak istedik ve hep birlikte bir tarih yazdık. %50 oy aldık .Her iki Kırıkkaleli’den biri bize güvendi oy verdi . Biz de onlara mahçup olmayacağız .7 gün 24 saat çalışacağız. Yorulmayacağız. Makamlarımız onlara herkese açık olacak. Hiç kimse kendini yalnız hissetmeyecek. Herkesi kucaklayacağız. Kol kola olacağız. Kimseyi dışlamayacağız .Kırıkkale Belediyesi’nin gücünü şehrin sorunlarını 200 bin insanımızla birlikte çözeceğiz .”dedi.

Bir 13 kişi görseli olabilirBİRLİKTE TARİH YAZACAGIZ
Kırıkkale’nin yeni belediye başkanı Ahmet Önal yaptığı açıklamada “Bu kentte seçim kaybeden yoktur .Ben sizin Hayır Dualarınıza talibim. Sizin hizmetkarlığınıza talibim .Kırıkkale Belediyesi 200 bin Kırıkkale’nindir. Benim kılavuzum rehberim Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Belediyeyi hak ve hukuk adalet çerçevesinde yöneteceğim .Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın .Gelin hep beraber Halil İbrahim sofrasında buluşalım .Halil İbrahim sofrasında bereket vardır .Birlik vardır. Kardeşlik vardır. Buradan herkesi kucaklıyorum .İçinden yetişen bir Ahmet Önal kardeşiniz olarak hep beraber tarih yazacağız. Şehrin sorunlarını hep beraber çözecegiz.”dedi. Ahmet Önal’ın konuşması arasında sık sık İzmir Marşı seslendirildi Kırıkkale Belediyesi’nin önünde toplanan vatandaşlar da bu marşa eşlik ettiler.

Bir 4 kişi ve kalabalık görseli olabilir
Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir bir veya daha fazla kişi ve yazı görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, Times Meydanı ve kalabalık görseli olabilir
Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x