Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ahmet Önal ”Her mahalleye eşit hizmet gelecek”

Cumhuriyet Hak Partisi(CHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan vatandaşlarla bir araya gelerek, şehrin geleceği hakkında konuştu. Önal, tüm mahallelere eşit hizmet sözü verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Hak Partisi(CHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan vatandaşlarla bir araya gelerek, şehrin geleceği hakkında konuştu. Önal, tüm mahallelere eşit hizmet sözü verdi.

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan vatandaşlarla bir araya gelerek, şehrin geleceği hakkında konuştu. Önal, burada yaptığı açıklamada, “Hem çocuklarımızın hem de ailelerimizin nefes aldığı bir şehir hayalimiz var” dedi.31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için CHP’nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Milletvekili Ahmet Önal, Karşıyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Önal, onların sorunlarını dinledi ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

KIRIKKALE’NİN HER NOKTASINA EŞİT HİZMET SÖZÜ

Daha sonra bir açıklama yapan CHP Kırıkkale Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, “Hizmetlerin şehrimizin tüm noktalarına eşit bir şekilde dağıtıldığı, susuzluk ve alt yapı sorunlarının çözüme kavuşturulduğu, modern parklar, spor tesisleri ve çocuk oyun alanlarıyla donatılmış bir şehir hayalimiz var” şeklinde konuştu.

Önal, vatandaşların ihtiyaçlarını ve beklentilerini ön planda tutarak, Kırıkkale’nin her bölgesine adaletli bir şekilde hizmet götüreceklerini vurguladı. Bu doğrultuda, çocukların ve ailelerin daha yaşanabilir bir şehirde rahatça nefes alabilecekleri bir ortam oluşturacaklarını belirtti.

Bir 5 kişi görseli olabilir

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x