Yahşihan

Ahmet Sungur Yahşihan’a talip

31 Mart 2024 Yerel Seçimler öncesi Kırıkkale'nin en büyük ilçesi Yahşihan'da aday adayları netleşmeye devam ediyor. Özellikle AK Parti'de aday adaylığı başvuruları için büyük yoğunluk yaşandı. Yahşihan'ın güçlü isimlerinden geçmiş dönem Belediye Başkanı Ahmet Sungur AK Parti İl Başkanlığı'nda geniş bir katılımla müracaatını yaptı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 Mart 2024 Yerel Seçimler öncesi Kırıkkale’nin en büyük ilçesi Yahşihan’da aday adayları netleşmeye devam ediyor. Özellikle AK Parti’de aday adaylığı başvuruları için büyük yoğunluk yaşandı. Yahşihan’ın güçlü isimlerinden geçmiş dönem Belediye Başkanı Ahmet Sungur AK Parti İl Başkanlığı’nda geniş bir katılımla müracaatını yaptı.

AK PARTİ BAYRAĞINI YAHŞİHAN’A DİKECEĞİZ
Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Sungur AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; Adaylar açıklandıktan sonra partimiz bize görevi verirse, geçmiş dönemden çok iyi bir şekilde Yahşihan’ı temsil edeceğiz. Kırıkkale’ye modern bir ilçe olacağımızı düşünüyorum.Yahşihan’ın şuan ki borcu 1 Katrilyon 440 milyar TL’ye ulaştı. Bizler Yahşihan Belediyesi’ni 19 Milyon TL borç, 18 Milyon TL alacak, 3 Milyon TL kasada parayla teslim etmiştik. İstatistiklere bakıldığı taktirde 1393 tane il, ilçe ve belde belediyeleri arasında Türkiye’nin en az borcu olan %7 lik dilimi içerisine girmiştik. Yahşihan’ımızın şuan 22.400 seçmeni var dolayısıyla Yahşihan’da Türkiye’nin her bölgesinden seçmen var, işimiz kolay değil ama inşallah AK Parti bayrağını Yahşihan’a dikeceğiz. 31 Mart 2019 gecesi teslim ettiğimiz belediyeyi 31 Mart 2024 gecesi inşallah yeniden teslim alacağız” dedi.

Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x