Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Ahmet Sungur’dan Gövde Gösterisi

AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, büyük bir kalabalıkla beraber seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Seçim ofisi açılışına AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın ve beraberindeki parti heyeti katıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, büyük bir kalabalıkla beraber seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Seçim ofisi açılışına AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın ve beraberindeki parti heyeti katıldı.

”AHMET SUNGUR YAHŞİHAN İÇİN BİR MARKADIR”
Ahmet Sungur’un Yahşihan için bir marka olduğunu vurgulayan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı; ”Allah sizlerden razı olsun meydanı doldurdunuz. Bugün inşallah bu kalabalık bu çoşku ve heyecan seçimi kazandığımızın müjdesidir. Süreç içerisinde Ahmet başkanımız eksikliklerimi gördüm dedi. Sizlerin desteğiyle onu karşımızdaki belediye binasına hep beraber uğurlayacağız. Ahmet Sungur Yahşihan için bir markadır! ona sahip çıkın on yıllık belediye başkanlığı döneminde ilklere imza atmış, inşallah yeni dönemde daha güzel hizmetlere imza atacaktır” dedi.

”YAHŞİHAN’DA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETKARI OLACAĞIZ”
Yahşihan’da vatandaşlarımızın hizmetkarı olacağız diyen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan; ”Yahşihanlı hemşehrilerimiz hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Ahmet Başkan gönüllere girmiş ve Allah’ın izniyle Yahşihan’ı tekrar alacak. İnşallah 31 Mart gecesi burada zaferi kutlayacağız. Bizler belediyeciliğin kitabını yazmış Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın neferleriyiz. Yahşihan için bütün imkanlarımızı kullanarak elimizden geleni yapacağız sizlerin huzurunda söz veriyorum. Cumhur ittifakı adayına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum ama artık müsaade istiyoruz yeniden Yahşihan’da vatandaşlarımızın hizmetkarı olacağız sizlere inanıyoruz” dedi.

”YENİDEN AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”
Yahşihan Belediyesi’ne yeniden AK Parti bayrağını dikeceklerini belirten AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Alper Ağaçtan; ”Ahmet başkanım Yahşihan’ı, Yahşihan Ahmet başkanımı çok özlemiş. İnşallah 31 Mart’ta gereken cevabı verip belediyemize yeniden AK Parti bayrağını dikeceğiz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

MEMLEKETİN İÇERİSİNDE HANGİ YÜZLE GEZİYORSUN?
Belediyenin borcu 1.5 katrilyon, beş yıl içerisinde 75 kat borç yapmışlar diyen AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur; ”Rahmetli babam derdiki bu insanlar bizleri ‘bey’ yaptı, onun için biz onlara borçluyuz unutma derdi. Unutmadım, unutmayacağım. Bizlerin hakkında ”gelirse işçileri çıkartacak” diyorlar. 2009’da ve 2014’te böyle bir şey yapmadık, 2024’tede yapmayacağız inşallah. Bizler insanların ekmeğiyle oynamaya değil, insanların iş sıkıntısını azaltmak için geliyoruz. 2009 yılında 4.8 trilyon bütçe 27 trilyon borçla teslim aldığımız Yahşihan’da borçlarımızı ödedik. 2019 yılında 19 milyon borç 18 milyon alacak kasada 3 milyon parayla teslim ettik. Bu rakamlara göre Türkiye’de borcu en az olan ilk 90 belediye içerisine girdik. 2024’e geliyoruz şuan belediyenin borcu 1.5 katrilyon, beş yıl içerisinde 75 kat borç yapmışlar. Sizlerin adına soruyorum bu borç neyin borcu? altyapı felan biz bunları yutmayız! o paralar nerde biliyormusunuz? makam arabasının bagajında geziyor! İcraa dairesi’nde 130’dan fazla dosya sırada bekliyor. Çocuklarımızın oturduğu sıralara kadar haciz var.  Memleketin içerisinde hangi yüzle geziyorsunuz? böyle bir yönetimi kabul etmiyoruz. Nerede hizmet? yoldan geliyoruz ayağı çamura batmaya varmı? kanalizasyon yeni döşendi diyorlar %80’i yapıldı %20’si yapılmadı ama kağıt üzerinde yapıldı gösteriyor, bunların hesabını soracağız. İmar düzenlemesini yeniden yapacağız, asfalt olmayan yolumuz kalmayacak, su kesintileri sona erecek. Onlar küstürdü biz barıştıracağız, biz sizleri güzelliklerle buluşturacağız, bizleri yanlız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Bir 3 kişi ve kalabalık görseli olabilirKırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x