GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Ailenin saadeti kadından geçiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

CHP Kadın Kolları Kırıkkale İl Başkanı Suna Andıran ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Kadın Dayanışma derneğini ziyaret etti. Ziyarette CHP kadın kolları ve Dernek üyeleri kadın kadına sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular.

Mutlu aile için çalışmalıyız

CHP Kadın Kolları il Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Kadınlar Dayanışma derneğine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret kadın kadına sohbet eden CHP’li kadınlar, aile yapısı ve çocukların gelişimi için ailenin önemine değindiler. Sohbette konuşan Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Müzeyyen Özhavzalı ” mutlu kadın, mutlu aile ve mutlu toplum için  çalışmalıyız. Kadın her platformda bulunmalı ve güçlü olmalıdır, çünkü kadın annedir, eştir, kız kardeştir. O güçlü ve sağlıklı mutlu olursa, sağlıklı çocuk, sağlıklı aile ve sağlıklı toplum ve Güçlü Türkiye olur misyonu ile Derneğimizin tüm kapıları herkese açık” dedi. Özhavzalı, Kırıkkale Kadınları için” karşılıklı ortak faaliyetlerde bulunma temennisinde bulundu.

 

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu