Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

AK Parti’de Bayramlaşma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma töreni öncesi konuşma yapan İl Başkanı Nuh Dağdelen, bayramların kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

Kurban Bayramı’nın ikinci günü parti binasında bayramlaşma töreni düzenlendi. Milletvekili Ramazan Can,  AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayrama Kırıkkale’de bu yıl özellikle huzur içerisinde girildiğini ifade eden Belediye Başkanı Saygılı, “İnşallah kentimiz için daha güzel çalışmalar yapacağız. Törenimize katılan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Bayramlarda maneviyatların ön plana çıktığını hatırlatan milletvekili Ramazan Can ise; herkesin bayramını kutladı.

 

BAYRAM SEVDİKLERİMİZLE GÜZEL

İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Bayram birlik ve beraberlik günüdür. Kentlerimizin nüfusu bayramlarda artıyor. Bayramlarda da ak belediyeler huzur için çalışıyor. Partimizin sevgi dolu felsefesini yaymaya devam ediyoruz. Bayram sevdiklerimizle güzel. İl Başkanlığımızda kıymetli teşkilat mensuplarımızla bayramlaştık. Rabbim huzurla, sağlıkla nice bayramlara eriştirsin.” diye konuştu

 

Mehmet Ali Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x