Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

MHP’de bayramlaşma töreni

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Milliyetçi Hareket Partisi’nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. İl Başkanlığında gerçekleştirilen merasimde, parti yönetimi ile üyeler bayramlaştı.

 

ÇOK SAYIDA PARTİLİ KATILDI

MHP’de Kurban Bayramı’nın ikinci gününde bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Tolgahan Toraman ve çok sayıda partili katıldı. Birlik ve beraberliğin sergilendiği törende Baloğlu, herkesin bayramını tebrik etti.

 

 

ARAMIZDAKİ BAĞLARI GÜÇLENDİRİR

Baloğlu, “Bayramlar, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan, bizleri biz yapan, manevi duygularımızı güçlendiren günlerdir. Bu vesileyle kutlayacağımız bu bayramda milletçe aramızdaki bağların daha da kuvvetlenmesini diliyorum. Başta hemşerilerimiz olmak üzere, bu bayramı ülkelerinden uzakta geçirmek zorunda kalan Müslüman kardeşlerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

Mehmet Ali Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x