Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Ak Parti’den Keskin’de seçim çalışması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti teşkilatı Keskin ilçesinde 2 Haziran’da yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve teşkilat yöneticileri Keskin ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu vatandaşlarla bir araya geldi.

 

ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı 2 Haziran tarihinde yenilenecek Keskin Belediye Başkanlığı seçim için çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. İl Başkanı Dağdelen, seçim öncesinde Keskin’i bir an olsun boş bırakmıyor. Seçim çalışmalarına bizzat katılan Başkan Dağdelen, haftanın ilk gününde yine Keskin’deydi. İlçede iftara katılan Başkan Dağdelen, iftar öncesi ve sonrasında da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek onlarla bol bol sohbet etti, seçim gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

‘KESKİN’İN DESTEĞİ BİZİ MUTLU EDİYOR’

Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Dağdelen, onlara Keskin için yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vatandaş ve esnafların talep ve sorunlarını da dinleyen Başkan Dağdelen, kendilerine iletilen konularda gerekli çalışmayı yapacaklarını bildirdi. Her gittiği yerde büyük ilgi gören Başkan Dağdelen, “Bu mübarek günlerin manevi ikliminde Keskinli hemşehrilerimizin destekleri ve yanımızda olmaları bizleri mutlu ediyor. Allah’ın izni ile 2 Haziran’da İki bayram sevincini birlikte yaşayacağız” diye açıklamada bulundu.

 

BİRLİKTE İFTAR YAPTILAR

Keskin ziyareti ve iftarla ilgili bilgi veren Başkan Dağdelen, “Keskin’deyiz… İftarımızı Keskinli hemşehrilerimizle birlikte yapmak nasip oldu. Bu mübarek günlerin manevi ikliminde Keskinli hemşehrilerimizin destekleri ve yanımızda olmaları bizleri mutlu ediyor. Allah’ın izni ile 2 Haziran’da İki bayram sevincini birlikte yaşayacağız” dedi. Başkan Dağdelen, iftarın ardından da esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Keskin için yapılacak çalışmalar konusunda vatandaşlar bilgilendirildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x