Siyaset

AK Partili adaylar muhtarlarla buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayları Bahşılı ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

HABER: YELİZ ERDEM

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayları Mustafa Kaplan, Ergün Tekin ve M. Emin Avundukluoğlu bugün Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in ev sahipliğinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin toplantıyla ilgili bilgi vererek, “Öncelikle, milletvekili adaylarımız ve muhtarlarımızla bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Bu toplantı, halkımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerimizi paylaşmak için önemli bir fırsat sunuyor.

Milletvekili adaylarımızın görevi, halkımızın temsilcisi olarak onların ihtiyaçlarını, beklentilerini ve taleplerini dikkate alarak çalışmaktır. Muhtarlarımız ise, mahallelerimizin en yakın yöneticileri olarak vatandaşlarımızın günlük sorunlarına çözüm üretmeye odaklanmaktadır.

Bu toplantıda, halkımızın öncelikli sorunlarını ele aldık ve çözüm önerilerimizi paylaştık. Halkımızın sağlık, eğitim, istihdam, altyapı gibi konulardaki taleplerini dinleyerek, bu alanlarda yapabileceğimiz çalışmaları planladık.

Milletvekili adaylarımız Mustafa Kaplan, Ergün Tekin ve M. Emin Avundukluoğlu ile birlikte toplandığımız bu önemli günde, halkımıza hizmet etmek için bir araya geldiğimizi ve güçlü bir şekilde birlikte çalışacağımızı belirtmek istiyoruz. Halkımızın sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu