Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

AK Parti’nin Adayı Saygılı

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı oldu. Saygılı’ya adaylığı tebliğ edildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı oldu. Saygılı’ya adaylığı tebliğ edildi.

TEBLİĞ EDİLDİ
AK Parti’de uzun uğraşlar sonucu Saygılı yeninden belediye başkan adayı oldu. 10 yıldır Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevini yürüten Saygılı, Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3.defa aday olarak gösterildi. Saygılı’ya adaylığı İl Başkanı Engin Pehlivanlı aracılığı ile tebliğ edilirken yarın Ankara’da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına davet edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 2
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hiç kimse
Hiç kimse
18 Ocak 2024 15:52

Kırıkkale halkına çok bile diyeceğim de bazı yaşayan kişilerin hakkına gireceğim için demiyorum. O yüzden malum partiye oy veren kişiler için kışlık sebze(ıspanak,soğan,vb.) aday olsa ona oy verirler o yüzden, sebebi ise oy verenlerin beyin kullanma oranı düşük.

Mustafa Ceylan
Mustafa Ceylan
18 Ocak 2024 11:42

10 yıldır kırıkkale’ye ne yaptı? Hangi soruna çözüm buldu? Susuzluktan millet abdest alamıyor. Otobüs getirdiler, gelen otobüsün hatrına asfalt atıldı. Gelin yeni atılan asfaltın haline bir bakın. Alt yapı yok, planlama yok ve her yerden su patlıyor.Mhp ye hayırlı olsun seçimi mhp aldı 🙂

Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x