Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ak Parti’nin listeleri tamam gibi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 Mart yerel seçim çalışmalarını kapsamlı bir şekilde sürdüren Ak Parti’de belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından il genel ve belediye meclis üye listeleri son aşamaya geldiği öğrenildi.

19 ŞUBAT’A KADAR TAMAMLAMALARI GEREKİYOR

Yerel seçimlere sayılı günler kala partilerde il genel ve belediye meclis listesi oluşturma yoğunluğu yaşanıyor. Siyasi parti ilçe başkanlıklarının belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği ve il genel meclisi üyelikleri seçimlerine ait aday listelerini ilçe seçim kurullarına alındı belgesi karşılığında elektronik ortamda DVD, flash bellek, hard disk vb. ile fiziki ortamda kağıt olarak en geç 19 Şubat Salı günü saat 17.00’ye kadar vermelerinin, Bağımsız olarak adaylıklarını koyacak kişilerin adaylık için saat 17.00’ye kadar başvuruları için son günü.

İŞTE AK PARTİNİN İL GENEL ADAYLARI

Partiler hazırladıkları il genel ve belediye meclis üyesi listelerini resmi olarak kamuoyu ile paylaşmasa da listeler ağır ağır ortaya çıkmaya başladı. AK Parti´nin il genel meclis üyesi adaylarının, Kırıkkale Merkez 1- Murat Çaykara, 2- Kürşat Çiçek, 3- Yunus Pehlivanlı, 4- Kadir Altaş, 5- Hüseyin Karabıyık ve 6- Remzi Öztürk. Bahşili 1- Rıza Uslu ve 2- Nuri Akkoç. Balışeyh 1- Hilmi Şen ve 2-Rıza Boyraz. Çelebi 1- Muhsin Yakut ve 2- Osman Ulusoy. Delice 1- Adem Gökdere ve 2- Alper Özgü. Karakeçili 1- Paşa Avan ve 2- Murat Güneş. Keskin 1- Hamza Kutluca ve 2- Ragıp Cihat Mencet. Sulakyurt 1- Hasan Çoban ve 2- Emrah Güz. Yahşihan 1- Harun Oğuz, 2- Mustafa Alan ve 3- Mustafa Gül.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x