Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Çelebi

AK Parti’ye geçenlerin rozetini Başkan Pehlivanlı taktı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde AK Parti’ye geçiş yapanların rozetini taktı. Pehlivanlı daha sonra ilçede bulunan esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek, sohbet etti.

HABER: TAHİR ERDEM

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve yönetim kurulu üyeleri Çelebi ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Belediye Başkanı Yaşar Erdemir ile bir araya gelen Başkan Pehlivanlı daha sonra ilçede bulunan esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek, sohbet etti.

Burada AK Parti’ye geçiş yapanların rozetini takan Pehlivanlı, “Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir’i ziyaret ettik. Vatandaşlarımızı ve ilçe esnafını gezdik. İlçe binamız da İlçe Başkanımız Mehmet Apaydın ve yol arkadaşlarımızla durum değerlendirmesi yaptık. Partimize geçiş yapan yeni Üyelerimize rozetlerini taktık. Çelebi’li hemşehrilerimize ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu