Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Ak saçlı 2 seneyi bitirdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÇORUMLU, KIRIKKALE’DE 2 YILLIK SÜRE ZARFINDA ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATTI

2016 yılı Ekim ayında yayımlanan kararnamenin ardından Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan teşkilat içerisinde Ak Saçlı olarak bilinen İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu Kırıkkale’de ki görevindeki iki yılı doldurdu. Kırıkkale’de göreve başladığı ilk günde “Önceliğimiz terör ve uyuşturucuyla mücadele olacak” mesajı veren Çorumlu 2 yıllık süre zarfında Türkiye’ye model olan çalışmalara imza attı.

TERÖR VE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE

Türkiye’de ilk FETÖ raporunu hazırlayan, Narkotik dairesini kurulmasını teklif eden isim olan teşkilatta Ak Saçlı olarak bilinen İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu Kırıkkale’deki ikinci yılını doldurdu. Kırıkkale’deki göreve başladığı ilk günde önceliklerinin terör ve uyuşturucu olduğu mesajını veren Müdür Çorumlu bu 2 yıllık süre zarfında her iki konuda da önemli çalışmalara imza attı. Müdür Çorumlu’nun sürdürdüğü çalışmalar neticesinde Kırıkkale FETÖ terör örgütü yapılanmasını çözen ilk illerden birisi oldu. 43 ilin geçiş güzergahında bulunan Kırıkkale’de uyuşturucuyla mücadele konusunda da önemli adımlar atıldı. Yol uygulamalarıyla zehir tacirlerine geçit vermeyen Çorumlu, torbacılarla mücadele konusunda da başarılı çalışmalara imza attı. Yapılan başarılı çalışmalar neticesinde Kırıkkale uyuşturucuyla mücadele konusunda Türkiye’de ilk 4 il arasına girdi.

DÜĞÜN POLİSİ UYGULAMASI

Bir taraftan terör ve uyuşturucuyla mücadele başlatan İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, diğer taraftan Kırıkkale’de toplumun kanayan yarası olan, adeta toplumda bir asayiş sorunu haline gelen düğün magandası konusunda da Türkiye’ye rol model olan Düğün Polisi uygulamasını başlattı. ‘Mutluluğun Mutsuzluğa Dönüşmesin’ sloganıyla başlatılan Düğün Polisi uygulaması çerçevesinde Kırıkkale’de yapılan düğünlere polis görevlendirildi. Uygulamayla düğünler huzura kavuşurken, vatandaşlarda rahat bir nefes aldı. Kırıkkale’de başlatılan bu uygulama Türkiye’ye model oldu. Diğer taraftan ‘Anında ihbar müdahale’ sloganıyla 0552 155 71 71 numaralı Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Whatsapp ihbar hattı kuruldu. İhbar hattında gelen ihbarların titizlikle değerlendirildiği öğrenildi.

ŞEHİT AİLELERİYLE İÇ İÇE OLDU

Kırıkkale gibi zor bir şehirde vatandaşların dertleri ile ilgilenen Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Şehit aileleri ve gazilerle de sürekli yakın ilişki halinde bulundu. Her fırsatta şehitlerimizin toplumumuza emaneti olan aileleriyle bir araya gelen Müdür Çorumlu, onların sorunlarının çözümü noktasında adımlar attı.  Toplumun her kesimiyle sürekli iletişim halinde olan ve her kesime eşit mesafede olan Müdür Çorumlu, 2 yıllık süre zarfında yaptığı çalışmalarla Kırıkkalelilerin sevgisini kazanmayı başardı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x