GündemManşet

Akçay, teşekkür turlarına devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

16 Nisan referandumu sonrası teşekkür turlarına çıkan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Delice, Balışeyh ve Sulakyurt İlçelerini ziyaret etti. İlçe teşkilatları, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Akçay, ilçelerde esnafları da ziyaret etti.

 

CADDE CADDE SOKAK SOKAK

Referandum süreci boyunca yoğun çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan Halk Oylaması sonrası aynı tempoda başladığı teşekkür turlarına devam ediyor. Teşekkür turlarına geçtiğimiz hafta içerisinde şehir merkezindeki esnaflardan başlayan Akçay, Delice, Çerikli, Balışeyh ve Sulakyurt ilçelerini ziyaret etti. İlçe ziyaretlerinde ilk olarak ilçe teşkilatları ve belediye başkanları ile bir araya gelen Akçay, daha sonra ilçe merkez ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Akçay, ilçelerde teşkilatlar ve muhtarlarla gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından esnafları da ziyaret ederek referandumda verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti. Akçay, teşekkür ziyaretlerinin bütün ilçelerde ve şehir merkezinde cadde cadde sokak sokak devam edeceğini ifade etti.

 

MİLLETİMİZİN FERASETİ

İlk olarak Delice İlçesinde, ilçe teşkilatını ziyaret eden Akçay, ilçe merkezinde muhtarlarla yaptığı görüşmenin ardından esnafları ve Pazar yerini ziyaret etti. Delice’nin sırasıyla Çerikli ve Balışeyh ilçelerini ziyaret eden Akçay, buralarda da ilçe teşkilatları ve muhtarlarla yaptığı görüşmelerin ardından esnafları ziyaret etti. Son olarak Sulakyurt ilçesini ziyaret eden Akçay, ilçe teşkilatı ve muhtarlarla yaptığı görüşmelerin ardından esnafları ziyaret ederek referandum sürecinde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. 16 Nisan’dan sonra evet kararı verenlerle hayır kararı verenlerin yine bir arada yaşamaya devam ettiklerini ifade eden Akçay, “Milletimiz içerisinde ayrıştırma amacı güdenler yine milletimizin ferasetiyle başarılı olamadılar” dedi.

 

YİNE HALKIMIZIN ARASINDAYIZ

16 Nisan halk oylamasında evet ve hayır kararı verenlerin hepsine teşekkür ettiklerini ifade eden Akçay “Referandum sonrasında da hep bir arada yaşamaya devam ediyoruz. Evet kararı verenlerinde hayır kararı verenlerinde kendilerine göre memleket için düşünceleri vardır. Biz Anadolu’nun ortasında hep birlikte yaşıyoruz. AK Parti 15 yılda kimseyi ötekileştirmedi şimdi de ötekileştirmiyor. İl teşkilatı olarak bizler sadece seçim dönemlerin de değil seçim dönemlerinden sonra da yine halkımızın arasında sokaklarda olmaya devam ediyoruz. Biz, şu anda Kırıkkale’den yüzde yüz evet kararı çıkmış gibi bütün halkımızı kucaklıyor ve ayrım gözetmeksizin her bölgemizi dolaşıyoruz. Kırıkkale birlik ve bütünlük açısından her zaman örnek bir şehir olmuştur olmaya da devam edecektir” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x