GündemManşet

Öğrencileri İçin Kermes

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Elmadağ Talebe Yurtları Müdürlüğünde geleneksek hale getirerek açmış olduğu kermese bir yenisini daha ekledi. Yurt Müdürü Mustafa Kar, kermesten elde edilecek gelir ile yurtta kalan öğrencilerinin eğitiminde kullanılmak üzere kermesi açtıklarını söyledi. Hafta sonuna kadar açık kalacak kermeste onlarca ürün vatandaşları bekliyor.

 

YOĞUN KATILIM

İsmet Paşa Mahallesi Tepe Sokak No:7 Aski Altı Elmadağ Kız Yurdunda gerçekleştirilen kermeste Mantı ve Ev Yemekleri, Et ve Tavuk Döner, Elmadağ Tiridi, evlenecek gençler için Çeyiz ve Giyim malzemeleri ile çeşitli tatlılar beğenilere sunuldu. 6 Mayıs 2017 Cumartesi güne kadar açık kalacak kermesten elde edilecek gelirler yurtta kalan öğrenciler ve yurt binası ihtiyaçları için kullanılacak. Halkın katılarak yoğun ilgi gösterdiği kermeste özellikle ev hanımları yapmış oldukları çeşitli ürünleri büyük beğeni ve takdir kazandılar. Öte yandan ise gıda ürünlerinin çok cüzi miktarlarda vatandaşlara ulaşması ise ayrı bir sevinç oluşturdu.

 

ÜRÜNLER TANITILDI

Hafta sonuna kadar açık kalacak kermeste gıda ürünlerinin yanı sıra, giyecek, ayakkabı, ev eşyaları, çeyizlik ürünler, açmalar, et döner, bakliyatlar, kıyafetler ve onlarca çeşit farklı ürün Kırıkkaleli vatandaşları ve hayırsever sahiplerini bekliyor. Açılış öncesinde Kur’an-ı Kerim okundu ve kurban kesilerek kermesin açılışı yapıldı. Açılış sonrasında tüm katılan yetkililere teker teker hem ürünler tanıtıldı hem kermes gezildi. Kermesten elde edilecek gelirlerin yurtta kalan öğrenciler yararına açılan kermesten elde edilecek gelir yine öğrencilerin eğitimleri için harcanacak.

 

HAYIRLI EYLESİN

Kermesin hafta sonuna kadar açık kalacağını ifade eden Elmadağ Talebe Yurtları Müdürü Mustafa Kar, tüm vatandaşlara cüzi miktarlarda yemek, giyim gibi birçok ürün sunduklarını belirtti. Kar ayrıca, kendilerine destek sağlayan tüm esnaflara, iş adamlarına ve yetkililere teşekkür etti. Açık havada uygun fiyata alışveriş keyfi için tüm halkı kermese davet eden Kar, ilçe halkı bayanların kermeste görev aldığını ve kendilerinin canla başla çalıştığına dikkat çekti. Kermese katılanlar ise konu hakkında “Bu kurumlarda yetişen öğrencilerimizin geleceğe hazırlamak adına bu işte emeği geçen tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Hepiniz adına Allah razı olsun diyorum. Hayırlı ve mübarek etsin inşallah. Çok güzel bir çalışma” dediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x