Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Akdoğan adaylığını açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

7 Nisan’da yapılacak olan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Kırıkkale eski Belediye Başkanı ve KTSO eski Başkanı Cemalettin Akdoğan, iki grup halinde seçime gireceklerini ve beyaz liste ile seçmenin karşısına çıkacağını söyledi.

 

7 NİSAN’DA SEÇİM VAR

Bey Konaklarında basın mensupları ile bir araya gelen Başkan adayı Cemalettin Akdoğan, 7 Nisan’da Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçiminin yapılacağını söyleyerek, “KTSO Kırıkkale’nin en önemli Sivil Toplum örgütlerinden birisidir. Bizim 9 yıllık bir geçmişimiz var. 9 yıllık geçmişimizdeki faaliyetlerimizin birçoğunu biliyorsunuz. Kırıkkale tarihinde hemen hemen her 15 günde bir büyükelçiler bizleri ziyaret ediyordu. Kazakistan, Azerbaycan, Özbekistan, Hırvatistan gibi büyükelçiler ilimizi ziyaret ettiler. Tüccarımızı ve tacirimizi büyükelçiler ile buluşturarak karşılıklı iş görüşmeleri sağlamıştık”

 

İKİNCİ KUŞAĞIN ELİNDEYİZ

Kırıkkale’de ki işadamlarımızın ikinci kuşağın elinde olduğunu dile getiren Başkan adayı Akdoğan, “İkinci kuşak dünya ile entegre olmuş, dünyayı tanıyor. Dünya’da neler oluyor, neler bitiyor, dünyada ne tür ticaretler yapılabilir hepsinin farkındalar. Biz yeniden yarım bıraktığımız noktada Dünya’nın ticaretle uğraşan ülkelerinin bir çoğunu ilimize davet etmek ve müteşebbislerimizi o ülkelere götürmek suretiyle Kırıkkale ekonomisine aynı zamanda kendi ekonomilerine katkıda bulundurmak için bir gayret sarfedeceğim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x