Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Belediye taşeron sınavını tamamladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni taşeron yasasının ardından kadroya geçişte son aşama olan mülakat sınavları Kırıkkale Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

MÜLAKATLARA 451 KİŞİ KATILDI

Belediye bünyesinde çalışan ve Kanun Hükmünde Kararname ile yapılan düzenlemeden yararlanan işçilerin sözlü mülakatı tamamlandı. Belediyenin birimlerinde çalışan ve süreç içerisinde yapılan tahkikatlar neticesinde şartları kanunlara uyan ve mülakata girmeye hak kazanan 451 kişinin mülakat sınavı tamamlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’ın komisyon başkanlığını yaptığı mülakata giren işçilere genel kültür ve görev yaptıkları birimlerle ilgili sorular sordu.

 

FIRSATI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEKLERDİR

Mülakat sınavı hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, “Mülakattan ve güvenlik soruşturmasından geçen işçilerimiz belediye bünyesinde bulunan işçi ve memur kardeşlerimizle aynı sorumluluğu taşıyacaklar. Bundan sonraki süreçte de bugüne kadar olduğu gibi işçilerimizden sorumluluk, gayret ve çalışma azmi bekliyoruz. İşçi kardeşlerimiz kendilerine verilen fırsatı en iyi şekilde değerlendireceklerdir. Özverili bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerine inanıyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x